sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Why the hell it means so much to me?


Huhhuh :) Hämmentävä viikko takana, kaikkee odottamatonta on tapahtunu ja no oon oikeesti vähän sekasin, enkä tiedä yhtään mitä ajatella, mutta katsotaan katsotaan...
Toivon vaan, että tilanne selkiytyis; tai ehkä pikemminkin saisin selkiytettyä omia ajatuksiani ja osaisin suhtautuu kaikkeen vähän rauhallisemmin.
Te ketkä tunnette miut tiedätte mistä puhun ;)

Mutta joo... 
Ehkä mie kuitenkin nyt keskityn kertomaan kuluneesta viikosta...Äitillä oli tiistaina synttärit, jonka kunniaks tehtiin yhdessä kääretorttua. Pääsin siis leipomaan, ja lopputulos on ihan hieno, vaikka en erityisemmin kääretortuista perustakaan.Käytiin siis tosiaankin keskiviikkona Millan kanssa katsomassa tuo uusin Twilight.
Kirjoihin verrattuna oli 
kyllä huono, mutta huh huh sitä sydämentykytysten määrää taistelukohtauksessa!
Pelkäsin jo pahinta, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja tämäkin saaga on nyt saatettu päätökseensä.

Ehkä vähän haikea fiilis jäi, sillä enää ei tule mitään uutta Twilightista, mutta onneksi Vieraasta sentään tehdään elokuva. Sitä odotellessa :)Saatin koulun puolesta Ipadit! Maantiedon kurssi on siis tarkoitus tuolla suorittaa ja myös uskonnontunnilla näitä ilmeisesti käytetään, muun materiaalin ohessa.
Aika kätevä laite on ja miulla käytössä tammikuuhun asti ;)Kerrankin miun enkun esseestä tuli hyvä! Tai no ainakin omasta mielestä.
Englantiin (tai itseasiassa sinne suuntautuvaan matkaan, josta en ole varma olenko kertonut?) liittyen, olin eilen kirjakaupassa paketoimassa pari tuntia. Aluks oli vähän hankalaa, mutta siitä se sitten lähti ja oli se itseasiassa ihan mukavaakin. Eilen herkuteltiin ensimmäisillä joulutortuilla ja glögillä. Ja katottiin Vain Elämää maraton.
Se on muuten älyttömän hyvä sarja :)
Mutta nyt mie lopetan höpisemiset ja yritän selvittää noita fysiikan läksyjä...

See ya!

- Vilma


KT Tunstall- Suddenly I seeEi kommentteja:

Lähetä kommentti