sunnuntai 3. helmikuuta 2013

So few come and don`t go...
Mitä, onko nyt jo helmikuu?
Viikot on vieriny niin nopeasti, että hyvä että perässä pysyy.
Viime viikolla en edes ehtinyt postata ja kaikkea on sillä välin tapahtunut.
Vaikka en minä taaskaan edes ehtinyt lähteä kuvailemaan.
Koulu on ehkä maailman paras tekosyy laiskuudelle vaikka loppujen lopuksi sekin kärsii...Saatiin viime viikolla koeviikon tulokset takaisin ja niimpä, fysiikasta napsahti 5.
Ja siitä en voi syyttää kuin itseäni. Tai ehkä vähän yhtä videota joka sattui just tulemaan sinä päivänä kun miun ois pitäny lukee (+ tietenkin opettajaa ja koko ainetta), mutta kuitenkin olisi pitänyt lukea enemmän.
No marssin sitten Ismon puheille ja sain onneksi luvan uusia kokeen. Ja siinä se viime viikonloppu sitten menikin, fysiikan uusintaan päntätessä.Okei ehkä olisi kannattanut keskittyä tunneilla vähän paremmin, eikä vaan piirrellä vihkoon tai tehdä kaikkea muuta yhtä hyödyllistä.
Mutta toivottavasti sain nyt sitä numeroa parannettua.Viime viikonloppuna pidettiin leffailta ja vuokrattiin tämä Hugo. Oli muuten erittäin hyvä leffa ja 
Asa Butterfield on niin syötävän söpö, että voisin katsoa uudestaankin :)Tänä viikonloppuna en ole vielä leffoja ehtinyt katsella, mutta eilen Prismasta tarttui mukaan nämä kolme lupaava komediaa :) Saas nähdä milloin ehdin ne katsoa.Ja päähänpistot on välillä hyvästä ;) Nutella on nimittäin ihan käsittämättömän hyvää.
Nutella+paahtoleipä= Kävin eilen myös Kesätyöpörssissä, ensimmäistä kertaa elämässäni. 
En sitten tiedä saanko mitään kesätyötä, mutta ainakin "verkkoja on heitetty vesille"
ja aikomuksissa on myös käydä joitan 4h:n kursseja, että voisin sitten mahdollisesti toimia 
lastenvahtina.
No aika näyttää.(Ipad laatu)
Enää 90 päivää. Tuskin maltan odottaa 

- Vilma

1 kommentti:

  1. Miekää en malta oottaa ;) <3 terveisin: you know who

    VastaaPoista