sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

I'm waking up to ash and dust

Ei yhtään vähän kuvia tai mitään...
No joo. Taas se tuttu tekosyy, eli koeviikko, mutta se on ihan totta.
Ja stressaan ihan liikaa kaikesta! Ens viikolla onneks vaan psyka ja matikka (ja musiikki mut siihen ei tarvii lukee), mutta sitten seuraavalla viikolla hissa ja uskonto jotka molemmat on puuduttavia ja vaikeita, eikä miulla edes oo aikaa lukee niitä ens viikonlopulla kun on lastenohjaajakoulutus ja kaikkee...
Ja siihen vielä päälle Xon-kolumni.
No enköhän mie selviä ja ainakin oon yrittäny parhaani ja tehny sentään jo koko jakson ajan hyvin töitä.

Matikka menee varmaan ihan hyvin ainakin harjotuskokeiden perusteella ja psykologia ainakin tuntuu tällä hetkellä helpolta.
Toivottavasti osaan sitten kokeissakin jotain.
Sain sentään tehtyä psykologian sovellustyön vihdoin ja viimein valmiiks. Se on kivasta aiheestakin, nimittäin tein sen Elämäni Seinäruusuna elokuvan Charliesta.

No opiskelun vastapainoks oon yrittäny tehdä jotain muutakin kuten soittaa pianoa, lukee jotain muita kirjoja ja kuunnella musiikkia. Ja torstaina kävin elokuvissa kattomassa Vieraan, joka oli aika hyvä. Onneks menin kun oli viimeinen esitys.

Nyt kuitenkin lopetan tän höpöttämisen ja uppoudun takaisin psykologian ihmeellisen maailmaan. Tai sitten vaan jatkan nettiradioiden kuuntelua. TuneIn on ihan mahtava sovellus ja sieltä löyty vaikka mitä kivoja radioita, joten nyt se soi taukoamatta :D 

Toivottavasti selviän kokeista, lisää saatte kuulla viimeistään sitten kun koeviikko on ohi.

- Vilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti