keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Last few daysTällä kertaa teen vähän päiväkirjamaisemman postauksen, sillä viime postauksen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä ja on ehkä helpompi kertoa asiat näin. Kuvia on joiltain päiviltä vähemmän kun toisilta, mutta älkää antako sen häiritä.
Hope you like it!

Torstai 18.7Torstaina kävin aamupäivällä Millan kanssa kaupungilla, piipahdettiin Sannin luona ja illalla meille tulikin jo iskän serkku perheineen kylään. Kaupungilta en oikeastaan löytänyt muuta kun synttärilahjan pikkuserkulle, mutta ainakin Herkku-Pekassa oli hyvät kanacroisantit kuten aina. Sannia oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa ja myös Helmi-kani oli tosi suloinen. Ja pitsa hyvää.
Ilta menikin sitten pikkuserkkujen seurassa ja oli kiva nähdä taas näitä reippaita poikia.

Perjantai 19.7
Aamulla lähdettiin äitin ja Heidin (iskän serkku) kanssa naisporukalla shoppailemaan. Alun perin miulla ei ollut kovin suuria odotuksia, sillä no Savonlinnan ostosmahdollisuudet on vähän mitä on, mutta löysinkin yllättävän paljon kaikenlaista. Mukaan lähti 4 paitaa, 2 farkut, nahkatakki, huivi ja muutama huulirasva.
Ja rahaakin sitten paloi aika lailla, mutta hei, tein hyviä löytöjä.
No ei ostoksista sen enempää. Iltapäivällä meille tuli myös serkut ja mummo kyläilemään ja vietettiin ns. kolmoissynttäreitä; miun 17-vuotis, miun serkun 18-vuotis ja miun pikkuserkun 3-vuotis synttäreitä kaikkia yhdessä :D 
Oli hauska ilta ja mukava viettää aikaa sukulaisten kanssa pitkästä aikaa.

Lauantai 20.7Tänään olikin vuorossa sitten kaupunkikierros ja käytiin myös torilla muikuilla. Sää ei ollut kovinkaan hyvä, vaan kolea ja sateinen, mutta oli silti mukavaa eikä pieni viileys suuremmin haitannut.
Illalla käytiin vielä meidän mökillä saunomassa.

Sunnuntai 21.7


Aamupäivällä oli vieraiden aika lähteä ja minulla päivä meni sitten siivoillessa ja löhöillessä. Illalla sitten tuli jo seuraavat vieraat piipahtamaan, nimittäin äidin ystävä perheineen.
Lähdettiin käymään taas kaupungilla, Sarastrossa syömässä ja Oopperajuhlien ilmaiskonsertissa jota ei kuitenkaan jaksettu kovin kauan kuunnella.

Maanantai 22.7


Tänään vietin ihan kotipäivää, mutta vaihtelua siihen toi eräs postipaketti ja R-kioskin elokuvamyynti.
Tilasin nimittäin Suomalaisesta kirjakaupasta vähän aikaa sitten pari kirjaa ja nyt kävin paketin hakemassa.
Suosittelen kyllä tosi paljon noita Elina Rouhiaisen kirjoja etenkin jos ihmissudet ja muutenkin tuon genren kirjat kiinnostavat. Miekkoniemen Ärrällä oli taas sellainen erikoismyynti, että kaikki vuokraelokuvat myydään ja 3 leffaa saa kympillä. Innostuin sitten vähän ja ostin 6 leffaa.
Nyt en taida sitten leffoja pitkään aikaan ostaa, tosin ensi viikon alussa saatan käydä vilkaisemassa jos sinne olisi tullut uusia elokuvia, kun tänä torstaina kuulemma pitäisi lisää niitä tulla.
Materiaonnellisuus on kyllä ollut aika suurta näiden shoppailuiden ansiosta.

Tiistai 23.7

Tänään kävin Millan kanssa kaupungilla, käytiin Subissa syömässä, vähän kauppoja kiertelemässä ja sitten vielä Lipalla pehmiksillä. Ja löysin viimein cokiksen jossa on miun nimi!

Eipä sitten oikein olekaan muuta kerrottavaa viime päivistä.
Tänään lähden mökille ja olen siellä perjantaihin asti, joten loppuviikko menee sitten siellä rentoutuessa ja (toivottavasti) aurinkoa ottaessa.
Toivotaan todellakin että olis hellettä luvassa!

-  Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti