perjantai 9. elokuuta 2013

Kuopion ostoksia+ pikkuveljen synttärit
Viime perjantaina käytiin siis Millan kanssa Kuopiossa Matkuksessa vähän shoppailemassa ja mukaanhan tarttui kaikenlaista. Pidemmittä puheitta; tässä siis Kuopion ostokset (tai ainakin osa niistä):Hylly sai hieman uutta ilmettä näillä Ikeasta ostetuilla valokuvakehyksillä.
Vaihdan nuo kuvat kyllä varmaan kunhan saan teetettyä jotain uusia valokuvia mutta ainakin toistaiseksi nuo saa olla. Miun hylly on kerrankin tosi kivan näkönen. Tuohon "apinakehykseen" saa laitettuu 12 kuvaa ja niitä voi vaihdella sitten helposti ja se maksoi 12.99€. Tuo toinen taas oli hieman halvempi, 3.99€
Korvikset ja kaulakoru, Expressions, 4.95€ ja 5.95€
Viimein sain tollasen "kirjainkaulakorun" :D Kalenteri Tiimari 12.99€ ja Kosketusnäyttökynä Glitter 6.90€Miun ei pitänyt ostaa uusia kenkiä mutta nää kaunokaiset oli vaan niin ihanat etten voinu mitään. KooKenkä 24.95€


Vähän hassu kuva, mutta sainpahan näiden paitojen "pääyksityiskohdat" samaan kuvaan.
Molemmat New Yorkerista, 9.95€


Ja ehdoton lemppari. Vero Moda 24.95€

Näitten lisäksi ostin mm. Ginalta farkut ja Veetille pienen lahjan, mutta niitä en nyt ruvennut kuvaamaan. Oli kyllä kaiken kaikkiaan onnistunut reissu ja Kuopioon pitää päästä toisenkin kerran :)

Muuten nää päivät onkiin sitten menny lähinnä mökillä ja pikkuveljen synttäreitä juhliessa. 
Ajatella että Veetikin on jo 13 :D Katsoin pari päivää sitten tuon leffan ja oli ihan hyvä. 
Elokuuhan se on jo ihan oikeastikin ja loma alkaa olla lopuillaan.
Vaikka en tehnytkään mitään kovin erikoista, enkä todellakaan toteuttanut kaikkia suunnitelmiani, voin sanoa että loma oli ihan onnistunut.
Lähden takaisin koulunpenkille ihan hyvillä mielin, näkee taas kavereita ja joitain ihan kivojakin kursseja on tiedossa.
Mutta huomenna vielä lomaillaan ja ihan täysillä, suunnitelmissa nimittäin mennä tyttöjen kanssa meidän mökille, saunoa, herkutella ja muuten vaan pitää hauskaa :) 

Viettäkäähän kivat pari viimeistä lomapäivää ja nauttikaa viikonlopusta ne joilla jo tällä viikolla koulu alkoi :)

- Vilma 

P.S Union J:n George on vaan niin ihana <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti