lauantai 16. elokuuta 2014

Bath&BodyWorks ja hajuvedet

En ole koskaan ollut mikään erityinen hajuvesien tai tuoksujen ystävä. Yleensä käytän niitä vain erityisissä juhlatilaisuuksissa, jos silloinkaan. Sain kuitenkin reissussa ollessani päähänpiston, että kun pääsen kotiin järjestän pöytäni uudelleen ja nostan pitkään laatikossa pölyttyneet hajuveteni näkyville.
Tuumasta toimeen, nyt pöytääni koristaa 13 erikokoista hajuvesiurkkia ja kaikenlaisia muitankin puteleita.

Hajuvesiä minulle oli kertynyt jonkin verran omia ja loput kävin hakemassa äitini  kaapeista.
En näistä läheskään kaikkia käytä, mutta olen nyt ruvennut jo enemmän niihin tutustumaan. Normaalissa arkikäytössä vain miedoimmat pääsevät käyttöön, mutta juhliin tai muuhin isompiin tapahtumiin voi pienen määrän suihkauttaa jotain tuoksuvampaakin.

Yleinen mielipiteeni on hajuvesista on se, että ne ovat kiva piristys, kunhan osaa pitää kohtuuden.
Pari suihkausta ranteeseen ja sitten pieni taputtelu kaulaan on se tapa, jota itse tykkään käyttää, eikä sitä silloin tule liikaa. Suurin syy miksi minulla hajuvesia on noin paljon ei kuitenkaan ole tuoksu, vaan nuo purkit, jotka ovat mitä mainioimpia koristeita.

  


Yhden mukavan yllätyksen koin viime viikonloppuna kun oltiin tyttöjen kanssa mökkeilemässä ja he olivat minulle ostaneet syntymäpäivälahjaksi Escadan Born In Paradise tuoksun. Tuon tuoksun olinkin jo pitkään harkinnut ostavani, joten lahja oli juuri oikea! Harmi ettei Cherry In The Airia taida saada enää mistään, sillä se olisi myös toivelistallani.Mikä sitten on suosikkituoksuni? Tällä hetkellä se on tuo Diorin Addict jota minulla on kaksi pulloa, normaali ja tuollainen miniversio. Mielestäni sen tuoksu on juuri sopivan raikas ja kesäinen.Varsinainen aihe tälle postaukselle eivät suinkaan olleet nuo hajuvedet vaan kauppa jossa kävin jenkeissä ollessani, nimittäin Bath&BodyWorks. Sain hostsiskoni ystävältä suosituksen, että sinne on pakko päästä ennen kuin lähden kotiin, sillä siellä tuoksuu kuulemma niin hyvältä ja on paljon kaikenlaista ihanaa halvalla. Piti siellä sitten vierailla ja mukaan tarttui 5 käsidesiä (yhden sain jo aiemmin synttärilahjaksi), yksi suurempi "fine fragrance mist" ja nuo alimmassa kuvassa olevat kosteusvoide ja vartalorasva.
Tuoksuviat niin hyvältä niin ei sieltä voinut tyhjin käsin pois lähteä.
Ja nuo käsidesit ovat kyllä käteviä, helppo pitää mukana ja saavat kädet tuoksumaan milloin persikalta, milloin vaniljalta.

****

Muuten minun elämääni kuuluu lähinnä vaan koulunkäyntiä. Kuukausi aikaa kirjoituksiin ja pikkuhiljaa alkaa pieni paniikki iskeä. No onneksi niiden jälkeen voi taas hetken aikaa ottaa rennosti.
Hyvää viikonloppua kaikille!

- Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti