torstai 25. joulukuuta 2014

JoulutunnelmiaJoulupöydästä löytyi kaikenlaista herkkua...

Tuon ihanan kynttilämökin ostin lahjaksi äitille ja iskälle. Tykkäsivät kovasti :)Nyt on vatsa täynnä jouluruokaa ja suklaata ja sain viimein aikaiseksi tulla päivittelemään
tännekin vähän tunnelmia.
Kuvat on vaan nopeita räpsyjä, mutta toivottavasti tunnelma silti välittyy.

Vietettiin joulu ihan perheen kesken, molemmat mummot oli meillä ja oli mukavan rento ja rauhallinen aatto. Syötiin hyvin ja olla möllötettiin vaan. Perhejoulut on kyllä parhaita :)

Joululahjasaalis oli myös ihan mukava, en sitä kuitenkaan ruvennut kuvailemaan sillä asiat mitä sain eivät ole kovin kuvauksellisia. Suklaata, rahaa, ladyshave, yöpuku, villasukat jne.
Sain myös Remingtonin Sleek and Curl suoristusraudan/kihartimen, joka vaikuttaa ensi testien jälkeen erittäin toimivalta. Lämpenee ainakin todella nopeasti ja lämpötilanäyttö on myös plussaa.

Tänään olen viettänyt aikaa itselleni ostamani joululahjan parissa, löysin nimittäin Lidlistä How I Met Your Motherin kaksi ensimmäistä kautta parilla kympillä joten sitä on tullut nyt töllötettyä.
Siirrettiin myös meidän pleikka kakkonen miun huoneeseen joten sitäkin olen nyt pelaillut.
Ah ihanat nostalgiafiilikset kun pelaa jotain Sims ykköstä.

Yritän vielä ennen vuodenvaihetta päivittää tänne blogiin perinteisen vuosikatsauksen ja vähän jotain suunnitelmia/toiveita ensi vuodelle. Eli seuraavan kerran postausta silloin!

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva joulu :)

- Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti