sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Puhelinkuvia #4Erittäin laadukkaita puhelinkuvia tällä kertaa, mutta koittakaa kestää...

1. Uskollinen kulkupelini, jonka kanssa on koettu monia hyviä ja huonoja hetkiä. Mutta kyllä etenkin näin pakkasilla on tuo oma auto ihan kiva niin ei tarvitse bussipysäkillä värjötellä.
2. Kirjasto on paras paikka lukea psykologiaa. Tuntuu että en ole kyllä hirveästi edistynyt siinä aineessa, mutta ehkä lukulomalla saa luettua hieman enemmän.
3. Ainoa oikea tapa harjoitella ruotsin kuunteluihin,
4. Osa näistä kuvista on jo päässyt seinälle, mutta osa odottaa vuoroaan. Innostuin Youtuben DIY videoista ja huoneessa onkin  menossa pari "projektia".1. Vähän piristystä seinälle. Nuo sisustustarrat on yllättävän kivoja :)
2. Sain viimein tuohon kelloon laitettua kuvat. Se olikin tyhjänä varmaan kolme vuotta,
3. Ruotsin opiskelu sujuu hyvin kun on asianmukaiset eväät. Sain viimein tuon Sweets kulhon (ja itseasiassa myös samanlaisen Popcornin), josta olin jo haaveillut kauan.
4. Matikan tunnilla tylsistymistä...
5. Tämä on yksi niistä "sisustusprojekteista" ja aika kiva vaikka itse sanonkin.

Pitkästä aikaa blogin parissa. Tähän vähäiseen postailuun on yksinkertainen syy, ylioppilaskirjoitukset. Ensi viikolla kirjoitukset pyörähtävät käyntiin äidinkielen tekstitaidolla ja sitten heti seuraavalla viikolla onkin jo ruotsin kuuntelu ja penkkarit. Stressiä on niin kirjoituksista, tulevaisuudesta kuin kesätöistäkin, mutta onneksi pian helpottaa.

Seuraavan kerran postailen varmaan penkkareista, ellen ensi viikolla käy kuvailemassa jossain.
Toivottavasti sitten lukulomalla ehtisi postailla useammin kuin kerran kuukaudessa...

- Vilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti