tiistai 24. maaliskuuta 2015

Ohi on (ja muuta mukavaa) !Pitkästä aikaa täällä!
Kirjoitukset on nyt viimein ohi (itse asiassa jo viime keskiviikkona) ja lähdettiin äitin kanssa viikonloppuna pääkaupunkiseudulle shoppailemaan sen kunniaksi. Käytiin kylpyhuonenäyttelyissä haaveilemassa kylppäriremontista ja poreammeista ja yövyttiin tuttavaperheen luona.
Käytiin myös parissa kauppakeskuksessa ja mukaan tarttui vaikka mitä kivaa. Tärkein (ja kallein hankinta) oli lakkiaismekko joka löydettiin kymmenen minuuttia ennen kauppakeskuksen sulkeutumista Moda Broncosta.
Tykkään siitä tosi paljon, se on kevyt ja tyttömäinen ja tuskin maltan odottaa että saan laittaa sen sitten toukokuussa päälle!

 

Parhaimmat löydöt tein yllättäen Bik Bokista, jossa oli ihania kesäisiä ja värikkäitä paitoja.
Sää oli vähän aikaa sitten ihanan keväinen, mutta nyt näyttää taas vähän talvisemmalta. Mutta kyllä se kevät ja kesä sieltä tulee ja pääsen noitakin paitoja käyttämään!

 

Iittalan Outletista mukaan tarttui kirkas Vitriini rasia, jota olin jo jonkin aikaa himoinnut. Täydellinen rasia käytetyimmille korvakoruille jotka ennen lojuivat milloin missäkin...Nuo kengät sain itse asiassa jo joululahjaksi, mutta nyt ne ovat viimein päässeet käyttöön!
Stadiumista löysin tuollaiset ihanan väriset salihousut jotka pääsevät varmasti heti jalkaan kunhan salille seuraavan kerran ehdin!Kirjoituksien jälkeen ehdin jo hetken hengähtää, kunnes tänään postilaatikkoon tippui tällainen lukupaketti, jonka parissa vietänkin seuraavan kuukauden. Eilen alkoi verkkovalmennuskurssi, joka vaikuttaa todella hyvältä ja toivonkin että siitä on apua.

Mutta tänään juhlitaan tyttöjen kanssa kirjoitusten loppumista ja alustavien pisteiden perusteella onkin aihetta juhlaan. Niistä en nyt sano enempää ennen kuin viralliset tulokset tulevat, mutta sen voin jo sanoa, että kyllä minusta ylioppilas tänä keväänä tulee :)


- Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti