sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Food etc.Hei taas pitkästä aikaa!
Meidän grillikausi avattiin eilen ja ai että maissi, halloumijuusto ja pekoniin käärityt herkkusienet olivat taas hyviä. Herkuteltiin tuossa pari päivää sitten myös Lidlin tapaksilla ja nekin oli yllättävän herkullisia. Hyvä ruoka, parempi mieli vai mitä.
Taitaa tällä keväällä olla myös tähän aika pitkään jo korkealla pysyneeseen mielialaan :)Tämän blogin erittäin vähäiseen postailutahtiin on tällä kertaa ihan hyvä syy: nimittäin entinen tietokoneeni alkoi olla jo no niin hidas, vanha ja raihnainen, että sillä postaaminen ja ylipäätään sen käyttäminen oli erittäin tuskaista ja aikaa vievää, joten ainakaan se ei lisännyt halua kirjoittaa tänne yhtään.
Viime viikolla tähän tuli kuitenkin muutos, kun uusi rakkaus: Acer Aspire E1-570G saapui postissa.
Edellinen tietokone minulla oli ollut jo viisi vuotta, joten nyt oli juuri sopiva aika uudelle. Minun piti saada uusi kone vasta ylioppilaslahjaksi, mutta sain tämän nyt hieman etukäteen.
Uuteen käyttöjärjestelmään on joutunut hieman totuttelemaan, mutta ihan kelpo peliltä tämä vaikuttaa. En tiedä tulenko postaamaan yhtään sen enempää kuin ennenkään, mutta ainakaan se ei enää ole tietokoneesta kiinni.

Toinen uusi juttu ovat nämä Victoria`s Secretin tuotteet, jotka äiti ja iskä toivat tuliaisiksi Tallinnasta. Vaikka viime kesän vietinkin USA:ssa en kertaakaan tuossa liikkeessä käynyt, joten entuudestaan minulla ei ollut yhtään mitään kokemusta VS:stä mutta ainakin nämä body lotionit ja fragrance mistit tuoksuvat erittäin hyviltä. Oma suosikkini noista on varmaankin tuo Amber Romance.

Ja uutta ovat myös nämä kuvakollaasit tai miksi niitä ikinä haluaakaan kutsua. Aloitin tämän projektin jo ihan alkuvuodesta, mutta jostain syystä se sitten jäi ja vasta vähän aikaa sitten sain viimein aseteltua nämä kuvat seinälle ja tuohon korkkitaululle. Korkkitaulu on enemmän sellainen "quote board" johon olen koonnut kaikkia inspiroivia lausahduksia, seinällä oleva kollaasi taas vähän henkilökohtaisempi vaikka siitäkin löytyy pari tekstiä.


Muuten miun elämä on aika lailla pyörinyt kasvatustieteen termistön ja VAKAVA- aineiston parissa. Toki olen kavereitakin ehtinyt nähdä, mutta pääsykokeet ovat tällä hetkellä se ensimmäinen prioriteetti. Enää vähän yli viikko niin sitten sekin on ohi. Tällä hetkellä fiilikset ovat melko positiiviset.

- Vilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti