perjantai 4. syyskuuta 2015

Erkkafuksi

Moi taas pitkästä aikaa!
Viimeisestä postauksesta on jo vierähtänyt tovi ja monta juttua on ehtinyt tapahtua tässä noin kuukauden aikana. Tärkeimpänä varmaan se, että aloitin yliopisto-opinnot ja muutin Joensuuhun.
Oppiaine on erityispedagogiikka ja meitä on täällä hyvä n. 50 hengen poppoo innokkaita tulevia erkkaopeja. Viime viikonloppuna olin Liperissä tutustumisleirillä ja sain tutustua ihaniin uusiin ihmisiin. Tiistaina oli paljon helpompi aloittaa koulu kun oli jo joitain tuttuja naamoja.
Meidän tuutorit on myös aivan mahtavia tyyppejä ja heiltä on saanut kyllä paljon apua kaikkeen. Eilenkin auttoivat vähän sekavassa kursseille ilmoittautumisessa, joten nyt on lukujärjestys edes jotenkin selvillä.

Viime viikko oli myös täynnä kaikenlaista tapahtumaa.
Maanantaina nähtiin joidenkin luokkalaisten kanssa Amarillossa ja tiistaina parissa baarissa vähän tutustumassa. Keskiviikko olikin sitten eritysen hauska päivä, koska silloin oli kaupunkisuunnistus, jossa kierrettiin ympäri kaupunkia jos jonkinlaisilla rasteilla. Hauskin oli ehkä enkun opiskelijoiden pitämä juomasekoitusrasti, jossa tehtiin oma coctail vaikka minkälaisista nestemäisistä ja ei niin nestemäisistä aineksista. Meillä oli ihan huippu joukkue, #terhakkaerkka ja teeman mukaisesti peto oli irti. Ilta jatkui sitten yökerho Ilonaan tanssimaan ja oli kyllä ihan mahtavaa vaikka seuraavana aamuna oli vähän hankala herätä luennolle.

Miun uuden kämpän sisustus on vielä hieman vaiheessa, joten asunnon esittelyä en vielä voi tänne tehdä, mutta yritän saada sen kuvattua kuitenkin nyt syyskuun aikana.

Tää oli vaan tällanen pikainen kuulumispostaus, olen hengissä ja kaikki on hyvin ja innolla olen aloittamassa opintoja. Palaillaan sitten jossain vaiheessa, kunhan opinnoilta ja muilta kiireiltäni ehdin :)

- Vilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti