sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Fitness...Tässä se kuntoilupostaus, josta puhuin. Ensimmäinen kuva on omani, kaikki muut weheartitistä.
Hankin siis Lady Lineen kuntosalikortin tässä vähän aikaa sitten ja olen nyt alkanut siellä kuntoilemaan. Tavoitteena on käydä vähintään kaksi, mielellään kolme kertaa viikossa.
Päätös aloittamisesta ei ollut ihan helppo, sillä jos oikeasti aikoo käydä sen kolme kertaa viikossa, menee siihen rutkasti aikaa. Päätin kuitenkin käydä ensin kokeilemassa, ja tykästyin niin kovasti, että hankin sen oman kortin. 
Tähän mennessä en ole vielä kovinkaan monella ryhmäliikuntatunnilla käynyt, mutta toistaiseksi Body Pump ja Girya (eli kahvakuula) ovat olleet kivoimmat.
Ryhmäliikunnoista kuitenkin tykkään ehkä enemmän kuin pelkästä kuntosalista, sillä siinä on ohjaaja tsemppaamassa koko ajan. 
Mitään kuntosaliohjelmaa minulla ei vielä ole, joten jos joku tietää jonkun hyvän sivuston tai valmiin ohjelman saa toki vinkata.
Tämän postauksenkin tein vain ihan sen takia, että tämä ehkä motivoi vielä enemmän kuntoilemaan ja ehkä tämä myös saattaa innostaa jotain muuta aloittamaan kuntoilun.
Tavoitteenani ei ole todellakaan laihtua tai mitään, vaan ihan vaan saada parempi yleiskunto ja eniten ehkä sellaista henkistä hyvää oloa, mitä treenaamisesta tulee.

Muutkin harrastukset nyt käynnistyivät, aloitin kitaransoiton josta olin jo pitkään haaveillut, ja toivottavasti jouluun mennessä pystyn jo jotain ihan kunnon biisejäkin soittamaan.
Ja työtkin 4H:n heppakerhon ohjaajana alkoivat eilen. Saa nähdä mitä kerhosta tulee kun lapsia olikin paljon enemmän mitä aluksi oli suunniteltu... 

Tälläista tällä kertaa. Koulukiireet painavat päälle ja koeviikkokin on jo pelottavan lähellä...
No mutta eiköhän tästä selvitä. Ainakaan ei ole tekemisen puutetta.

  
- Vilma 2 kommenttia:

 1. ihanat noi lenkkarit:D itekki käyn ladylinel:)

  http://veerahenriikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itekkii tykkään. Ja Lady Line on kyl paras :)

   Poista