sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Yeah it’s amazing but it’s funny to me

Parhaiten hypärit vietetään kahvilassa hyvässä seurassa.
Kuviksen "hyvän mielen kuvat" projektia. Nää kaks kuvaa (c) Milla
Arki alkoi nyt toden teolla ja on ollut sen verran kiireitä että en edes viime viikolla jaksanut postata mitään. Eipä ollut erityisemmin mitään syytäkään, samaa kouluvalitusta kuitenkin.

Onneksi koulun lisäksi on myös harrastukset. Keskiviikkona aloitan kitaratunnit ja viime viikolla kävin hankkimassa Lady Lineen jäsenyyden! Lisäksi rupean lauantaisin vetämään 4H:n heppakerhoa, joten puuhaa riittää.
Vaikka toisaalta tuntuu että eihän siinä sitten kerkeä mitään jos käy sen kolme kertaa viikossa salilla ja sitten vielä kitaratunti ja tuo kerho päälle, uskon että itse asiassa saatan jaksaa paremmin. Ainakaan en sitten jää vaan kotiin nyhjäämään tv:n ja tietokoneen ääreen.
Ensi viikolle jos miulla ei ole mitään erikoisempaa ideaa postaukseen voisin kirjoitella vähän enemmän näistä harrastuksista ja erityisesti tuosta kuntoilusta. 
Muutenkin jos on yhtään ideoita että minkälaisia postauksia voisin tehdä, niin kommentoikaa.
Nää on nimittäin aika yksitoikkosia tälleen.

Tänään illalla menen joko salille tai sitten leffaan. Vaikea valinta, sillä toisaalta ois tosi kiva päästä taas kuntoilemaan, mutta toisaalta haluisin ihan hirveesti käydä kattoo 1D:n This Is Usin, koska en oo sitä vielä nähny.
No onneks ei ihan heti tarvii päättää.

Tänään varmaan viimeinen aurinkoinen päivä täällä päin.
No onneks syyslomaankaan ei oo kun 47 päivää...

- Vilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti