tiistai 7. heinäkuuta 2015

On niin helppoo olla onnellinen

1. Viime viikon maanantaina tuli kauan odotettu tieto ja niin siinä vaan kävi, että pääsin ekaan hakutoiveeseeni, eli erityisopettajan koulutukseen Itä-Suomen yliopistoon. Syksyllä siis on edessä muutto Joensuuhun. Kyllä siinä tuli riemusta kiljuttua kun tuo tieto tuli. 2. Kylmemmät päivät olen viettänyt hyvien sarjojen parissa. Tämän hetken suosikkeja ovat ainakin Big Bang Theory, Teen Wolf ja Pretty Little Liars. 3. Ostin tuollaisen "aikusten värityskirjan", jonka pitäisi auttaa keskittymään ja tuoda mielenrauhaa. Ainakin automatkoille hyvää ajanvietettä. 4. Vähän aikaa jopa helle suosi meitä ja vietinkin aikaa mökillä ja uimapatjalla. Ihanaa! 
1. Oltiin tosiaankin tiistaista torstaihin sukulaisten luona Vantaalla. Kilisteltiin kesän ja miun yliopistoon pääsyn kunniaksi. 2. Käytiin myös Lintsillä ja pääsin kiertämään paljon laitteita 5-vuotiaan pikkuserkun kanssa. 3. Melkein yksimielisesti kaikkien suosikkilaite oli Kehrä, joka kuuluu omiinkin suosikkeihini. Ei silti ole puuvuoristoradan voittanutta. 4. Käytiin myös Jumbossa shoppailemassa ja maistoin toista kertaa frozen yogurttia joka on ehkä jopa parempaa kuin tavallinen jäätelö. Ainakin paljon raikkaampaa. 
1. Sunnuntaina lähdettiin äitin kanssa asunnon metsästykseen Joensuuhun ja käytiin vuohenjuustocroisanteilla ja donitseilla suloisessa kesäkahvila Jokiasemassa. 2. Käytiin rannassa kävelemässä ja fiilisteltiin kaupunkia muutenkin. 3. Ja niin siinä kävi, että samalla reissulla vuokrasin ensimmäisen oman asuntoni, pienen yksiön ihan torin laidalta. Hienot maisemat ja kaikki palvelut ihan lähellä. Odotan innolla että pääsen sitä sisustamaan! 4. Muuten olen ollut vain kotona ja töissä. Sain siis heinäkuuksi töitä pienestä kesäkaupasta ja tuollaiset näkymät on tiskin takaa. Rentoa ja kivaa työtä, vaikka asiakkaita ei vielä olekaan ollut kovin paljoa.

- Vilma

2 kommenttia:

  1. Hei mistä löysit tuollasen aikuisten värityskirjan? :) Oon yrittänyt kovasti etsiä tollasta mut tuntuu olevan tosi vaikea löytää. Onnea vielä opiskelupaikasta! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen Jumbon suomalaisesta ja itekin etsin pitkän tovin ennen kun löysin. En tiedä löytyykö noita savonlinnasta mutta kannattaa käydä kattomassa :) Ja ilmeisesti myös Tigerista noita saa. Kiitos! :)

      Poista