keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Autumn day...
Mie meinasin, että en postaa tänään mitään, mutta päätin sittenkin tulla vähän jotain tästä päivästä kertomaan. Ja blogiahan ei koskaan voi päivittää liian usein, vai kuinka.
Nää miun höpötykset on varmaan taas tosi tylsiä, mutta toisaalta mie haluun pitää tän blogin vähän niin kun päiväkirjana ja kirjotella vähän mitä millonkin.
Että koittakaa kestää :)

Tänään mie menin kouluun ensimmäistä kertaa koko vuonna bussilla, kun sato niin paljon, etten viittiny pyöräillä. 
Sit tänään miulla oli vuoden ensimmäinen hypäri (tosin pieni semmonen) ja käytiin sillon Elsin kanssa koulun kahvilassa (sekin eka kerta kun käyn siellä) syömässä sämpylät.
Saatiin tänään myös enkun aineet takas, ja mie olin ehkä lievästi sanottuna pettyny. Tai no en tiiä olinko pettyny kun en ees oo varma mikä se arvosana tarkalleen ottaen oli, mut kuiteskii. Ei vissiin kovin hyvä ja minuu ärsyttää kun se opettaja ei voi laittaa niitä TAVALLISILLA KOULUARVOSANOILLA, vaan pitää olla jotkut M;t ja C;t, joita ei kukaan ymmärrä.
Mut no joo...
Ja sitten oli äidinkielen koe, joka meni ihan kohtuullisen hyvin.
En mie sitä silleen jännittänykään ja oon ainakin tällä hetkellä ihan tyytyväinen.

Kirjotin aineistoesseen nuorten ulkonäköpaineista ja siitä miulla onneks riitti sanottavaa.
Toivotaan nyt että edes äikässä voisin lukiossakin pärjätä.

Mutta huomenna aine, jota mie ehkä jännitän kaikista eniten, nimittäin saksa.
En mie ikinä opi noita kaikkia juttuja ja kuiteskii se koe menee ihan päin mäntyä niin kun kaikki muutkiin miun saksan kokeet. Oon lähteny kokeeseen luottavaisin mielin, mut sit onkin osottautunnu, että eihän miulla oo mitään hajua mistään.
No jaa.. Toivotaan nyt että selviin siitä läpi ihan kunnialla.

Että semmosta. Tumblr on kiva paikka ja sieltä löysin tuon hauskan syksyisen kuvan ja päätin sen tänne laittaa kun ei miulla nyt ollu muutakaan.


Auf Wiedersehen!

- Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti