sunnuntai 9. syyskuuta 2012

You got me feeling like a stalker ♥
Taas tälläinen tavallinen sunnuntaipostaus... Joo taitaa olla jo monta viikkoo tullu postaus nimenomaan sunnuntaina, mutta joo ei haittaa. Näin se on ainakin miulle helpompaa eikä sitten tuu liian kiire tän blogin pitämisen kanssa. Ja muutenkin kun miun elämä on ainakin tällä hetkellä aika opiskelupainotteista niin todennäkösesti tulis vähän tylsiä postauksia..
Mut no jaa...

Tiistaina meillä siis oli koulukuvaus. Sitä kuvaa en tänne nyt ihan vielä laita, koska ei olla saatu niitä vielä postissa, mutta sen voin sanoa, että ihan kelvollinen kuva tuli, mitä nyt sitä näin.
Toivottavasti luokkakuvastakin tulee hyvä <3

Meillä on nyt paljon näitä kaikenlaisia projekteja ja kohta se koeviikkokin jo kolkuttaa ovelle. Oon siis viettäny laatuaikaa näitten bilsantöitten ja tuon äikänkirjan kanssa, mutta toisaalta ei se haittaa. Ensinnäkin oon aina tykänny lukemisesta ja kirjottamisesta, ja tuon bilsantyönkin tekeminen on ollu hauskaa. En oo kovin hyvä piirtäjä, mutta tommoset pikkujutut kyllä taiteilee ihan mielellään.

Sitten perjantaina meillä oli Cooperintestit, joka meni miun osalta ihan hyvin, vaikka toisaalta tulos ois kyllä voinu olla vähän parempi. Sen piti olla vaan pelkkä semmonen treenijuttu, mutta sitten ope vaan ilmotti, että joo nyt juostaan se cooperi ja otetaan tulokset ylös. Se oli kuitenkin toitottanu niin paljon, että pitää mennä omalla vauhdilla ja niin, että jaksaa varmasti juosta koko matkan, eikä pidä välittää muista, että minä sitten menin ihan omaa rauhallista lenkkeilytahtia ja kuuntelin musiikkia samalla. Ja ei se niin kauheeta sit ollukaan, sen jälkeen oli kyllä hyvä fiilis kun oli jaksanu juosta.Käytiin eilen kattoo Millan ja Jossun kanssa tuo Urhea. Ei ollu mikään kovin erikoinen leffa, mutta toisaalta ei miun odotukset ollukkaan mitenkään erityisen korkeella. Disneyleffaks ihan hyvä ja ainakin sai ihan kiitettävästi nauraa ;) Sain tämmösen <3 Mie olin jo pitkään haaveillu nahkatakista, ja nyt sen sitten sain. 
Melko lyhyt ja tuon kanssa pitää pitää huivia, mutta muuten aivan ihana.

Maanantaina postissa odotti kauan odotettu paketti. Voitin nimittäin tässä taannoin Demin kisasta näitä Maybellinen meikkejä, ja tuli kyllä just sopivaan saumaan just ennen kuvauksia. Tuo meikkivoide oli liian tummaa miulle, mutta muuten kaikki oli hyviä.Tänään käytiin mökillä keräämässä näitä kanttarelleja (tosin mie keskityin enemmän lenkkeilyyn ja läksyihin) ja just äsken söin ihan älyttömän hyvää sienikastiketta alá äiti. 

Eipä miulla sitten muuta. Huomenna luvassa koulua ja läksyjen tekoa ja sitten illemmalla salkkareita (ne alko taas jes :D ). Tai kattoo nyt mitä sitä keksii...

Ja niin tuosta biisistä pitää sanoo, että joo.. ehkä mie vähän oon nyt tommonen pikku stalkkeri, mutta minkäs sille voi ;)

- Vilma

Cascada- StalkerEi kommentteja:

Lähetä kommentti