sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Still believe in magic? Oh yes I do
Joku päivä sporttisena lähdössä pumppiin ja yhden aamun asukuvat. Teinipeilit on vaan niin helppoja, mut pitäis kyllä joku päivä käydä ihan kunnolla kuvailemessa.
Huivit on kivoja, oon nyt yrittänyt opetella pitämään niiden iänikuisten tuubihuivien lisäksi ihan tavallisiakin.


Kaksi tämän hetken suosikkibiisiä. Miun huoneessa soi lähes aina spotify jos en tee mitään keskittymistä vaativaa. Näin mie opiskelen matikkaa. Onneks tuo viitoskurssi on paljon helpompi kun seiska, joka miulla myös on tässä jaksossa. Äsken tuskailin varmaan tunnin yhden tehtävän kanssa kun en tajunnut kattoo esimerkeistä, että miten se pitäis tehdä...
No tän jakson kun vaan selvii niin sitten on hetkeks taukoo kaikesta laskemisesta.Mammuttimarkkinoilta löytyi tuollainen uutuus ja pakkohan sitä oli maistaa.
Ei mitään erityistä, mutta ihan syötävää. 
Sokoksella oli viime viikolla 3+1 päivät, ja tällaiset ostokset lähti sieltä mukaan.
Olin jo pitkään haaveillut Tangle Teezeristä, mutta koska hinta on niin kova, en raaskinut ostaa.

Nyt se kuitenkin oli tarjouksessa, 10.90€, joten pitihän se sitten ostaa.
Parin päivän testauksen jälkeen voin sanoa, että olen ihan tyytyväinen. Loppujen lopuksi se ei ero hirveästi tavallisista harjoista, mutta on kuitenkin kätevämmän kokoinen, helpompi puhdistaa ja muutenkin hyvä ja toimiva.
Tuo käsirasva oli 2€, joten ei todellakaan pahan hintainen ja ainakin kuivuu paljon nopemmin kuin ne mitä olen aiemmin käyttänyt.Ostin myös sillä reissulla tuollaisia Macadamia pähkinöitä. Missään ei silloin lukenut hintaa ja ajattelin, että noh ei ne nyt kauheasti voi olla, mutta vielä mitä, ne maksoi 3.50.
Jos olisin tiennyt, en olisi ostanut, sillä ei nuo todellakaan mitenkään erikoisia ollut.
Mutta tulipahan maistettua.Olen nyt lähiaikoina ostanut myös kaksi ripsaria, mikä on aika harvinaista, koska yleensä miun ei tarvitse ostaa niitä kovin usein. No tuon Maybellinen Rocket Volume Expressin ostin wanhoihin, koska tarvitsin sinne vedenkestävän ja muutenkin uuden ripsarin ja ajattelin, että käytän sitä sitten sen jälkeenkin. Olin lukenut tuosta jostain blogista, jossa sitä kehuttiin, joten päätin sen sitten ostaa. No wanhoihin se olikin just hyvä, mutta jos olisin ollut viisas, en olisi kuitenkaan ostanut sitä vedenkestävänä, koska se on niin hankala pestä pois.
Normaalisti miulle riittää vaikka ihan pelkkä vesi, mutta tuohon tarvitsee kaikki ihme tökötit, eikä siltikään lähde kunnolla pois.

Ei siis auttanut muu kuin marssia muutaman päivän päästä uudestaan kauppaan ja ostaa joku ei-vedenkestävä ripsari. Tuota Lorealin Volume Million Lashes Excessiä oli myös kehuttu blogeissa ja se on miunkin mielestä ollut todella hyvä, vaikka hieman liian kallis olikin. 
No kuitenkin nuo molemmat on kelpo ripsareita ja pidentää ja tuuhentaa mukavasti. 


Jotta tää ei nyt menis liian materialistikseks taidan kertoo vähän kuulumisiakin.
Perjantaina loppui mediakerho, mikä on toisaalta vähän haikeeta, kun oon sitä nyt kahdeksan viikkoo pitänyt, mutta toisaalta helpotus, koska nyt on yks stressinaihe vähemmän.
Koulussa on ehkä vuoden rankin jakso meneillään ja kahden viikon päästä on jo koeviikko...
Ootan niin kovasti ens jaksoo, joka on rennompi (kympin aamut!).

Niin ja ens kesän suunnitelmat on myös selvillä. Kesäkuun alussa oon taas töissä ja sitten 28. päivä onkin jo lähtö kohti Jenkkejä. Sieltä palailen sitten 2.8 ja sitten kerkeän pari päivää lomailla ennen koulun alkua. Mutta 97 päivää enää <3

 Tuosta reissusta tuun varmaan tekemään ennakkoon jonkinnäköistä postausta ja toki sitten kesällä paikan päältä laittelen kuulumisia. Ostin miun pädiin semmosen kameraliittimen, joten voin silläkin sitten blogia päivitellä.

Mutta nyt taidan vielä tehdä äikän läksyjä ja sitten loppuillan taidankin viettää Pretty Little Liarsin parissa. 


- Vilma 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti