sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

And I`m crazy but you like itYks kesälomaviikko taas takana, mihin tää aika oikein hupenee?
Alkuviikko meni enemmänkin sadetta pidellessä sisällä, mutta ainakin sain siivoiltua lisää laatikoita ja kaappeja. Nyt miun huone on kerrankin ihan siistissä kunnossa, ja siitä on ilonen.
Sain jopa tulostettuu muutamia (no ehkä kymmeniä pikemminkii) nuotteja, jotka miun on pitäny tulostaa öö... pari kuukautta. Ehkä mie nyt innostuisin vähän soittelemaankin, kun en oo lomalla oikein jaksanu pianoa soittaa.Tiistaina käytiin kaupungilla, kun miulla oli selkäkontrolli. Oon joutunu käymään siellä jo monta vuotta, mutta tää kerta oli onneks viimenen. Ja selkäkin oli jo paremmassa kunnossa.
Käytiin myös kirjakaupoissa ettimässä äitin kummitytölle Eville synttärilahjaa, ja miulle tarttu mukaan kolme Himoshoppaajaa :) Pakko ostaa kun oli alennuksessa (n. 6€ tai 5€ kpl).
Enää puuttuu yks niin miulla on kaikki!

Kun siivosin laatikoita löysin myös tuon korttipelin. Veeti innostu sitä pelaamaan.
Koska oli niin sateista en käyny sen ihmeemmin kuvailemassa, mutta aihahan kuvia voi ottaa ainakin yhdestä aiheesta. Ja se aihe on ruoka!
Eilen grillattiin maissia (=miun herkku) ynnä muuta ja syötiin myös tuota herkullista salaattia.
Ja tänään mie tein tuota viimesessä kuvassa näkyvää wokkia.
Tänään käytiin mökillä mustikassa. Ei ollu kovin no... miun mieleinen reissu; itikat puri, miun housut on nyt ihan mustikassa ja näin, mutta saatinpa ainakin vähän mustikoita kerättyy.


Ja mie pääsin samalla kuvaamaan :)
Eilen tuli nää miun kaunokaiset <3 Ellos 36.90€
Äitin kummitytön Maijun rippijuhlia varten nää ostettiin, mutta luulen, että tuun käyttämään ihan muutenkii. Mitäs muuta... Mie oon siis tällä viikolla siivonnu ja niin kun viime postauksessa jo sanoin, sillon on ihan parasta kuunnella musiikkia. Nyt innostuin nettiradioista (täällä tosi hyvä listaus nettiradioista ympäri maailmaa) ja latinorytmeistä (etenkin Shakira <3)
Miun suosikki nettiradio on tällä hetkellä kanadalainen Sonic (johtuu ehkä siitä, että oon jo pitkään haaveillu muuttavani joskus Vancouveriin, mut joo). Kannattaa kuunnella.Ai niin! Jotain pientä kivaa on myös syksylle tiedossa. Vink,vink jos kiinnostaa, että mitä ;) 


Ens viikon suunnitelmat on vielä vähän auki. Saatetaan mennä Helsinkiin, mutta se ei vielä oo varmaa. Mut ainakin sunnuntaina on sitten ne Maijun rippijuhlat.


Let`s hope it`s sunny!


- Vilma


Shakira- Loca
Shakira- Hip`s don`t lie

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti