lauantai 28. heinäkuuta 2012

Sunshine ReggaeTaas hujahti viikko ihan huomaamatta. Kesäloma alkaa olla jo kohta ohi, nyyh :(
Nyt oli kuitenkin tosi toiminnantäyteinen viikko, kahdet synttärit (toisia juhlittiin tosin vähän vähemmän) ja huomenna vielä yhdet rippijuhlat tiedossa :)
Käytiin myös torilla ja tädin vuokraamalla mökillä.


Maanantaina käytiin äitin ja Veetin kanssa kaupungilla. Käytiin ensin Gigantissa ostamassa iskälle synttärilahja (en kyllä kerro mikä se oli ;D ) ja miekin ostin synttärilahjarahoilla vähän pientä kivaa. Wii Just Dance 3 peli siis tarttui mukaan :)
Sitten käytiin Nahkatavarassa ostamassa äitille laukku Maijun rippijuhliin ja miulle ettimässä koululaukkua. Löysinkin varsin hyvän yksilön, ja pitihän se ostaa vaikka melko kallis olikin.
Sitten käytiin Subwayssa syömässä (elämäni ensimmäistä kertaa, myönnettäköön :D ) ja vielä Tiimarissa ostamassa koulutarvikkeita. Miulla taitaa olla pinkki kausi ;)

Oli siis onnistunut reissu ja kaikki mummolta saamani synttärirahat sain kulutettua.


Kuinkas ollakaan, myös tiistaina suuntana oli kaupunki. Käytiin äitin, Veetin, Evin ja Hannen kanssa torilla lörtsyillä, ja katsomassa Timo Seppäläisen Oopperajuhlien valokuvanäyttely (oli hieno näyttely, ainakin niiden mielestä, jotka ovat kiinnostuneita valokuvauksesta, eli minusta).
Torilta sain vihdoin ja viimein äitin suostuteltua ostamaan tuon unisiepparin. Olin sitä jo monta vuotta halunnut, ja nyt sen sitten sain. Twilight fani on nyt very happy :)

Ja sitten nuo farkut H&M:ltä oisko ollu noin 17€

Minä saunanraikkaana, hiukset sekaisin ja ilman meikkiä :)

Minna täti oli vuokrannut mökin Punkaharjulta, joten torstaina mentiin sinne. Saunottiin, herkuteltiin ja juteltiin. Oli kivaa ja se paikka oli tosi kaunis. 


Ja sitten eilen oli Evin synttärit. Oli erittäin hauskaa sielläkin.
Ja Piku on aina niin ihana <3Tänään oltiin omalla mökillä ja juhlittiin iskän synttäreitä, jotka on oikeesti vasta huomenna.
Käytiin soutelemassa, loikoiltiin uimapatjoilla ja syötiin jäätelöä ja mansikoita.Huomenna on ne Maijun rippijuhlat, ja sen jälkeen lähdetään varmaan taas mökille. Sillon on myös Olavinpäivä (vuotuinen juhlapäivä Savonlinnassa, ns. kaupungin synttärit), mutta mie en tänä vuonna niitä siis juhli ollenkaan. Ehkä ensi vuonna sitten :)


Laid Back- Sunshine Reggae
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti