perjantai 13. heinäkuuta 2012

My almost supersweet sixteenKeskiviikkona oli siis miun synttärit, jotka kyllä pidettiin aika pienellä porukalla. En nimittäin mitään kaverisynttäreitä tai tämmösiä enää tänikäsenä viittiny pitää, niin ihan perhepiirissä sitten juhlittiin meidän mökillä. Molemmat mummot oli paikalla ja Ritva mummokin jäi mökille ihan yöksi. Eli siis oli tästä niin pienestä porukasta huolimatta ihan kivaa. Ja loppujen lopuksi ei ne synttärit oo kun yks päivä vuodessa, en tullu sinä päivänä yhtään viisaammaks tai muutenkaan muuttunut. Ei mulla muutenkaan oo ikinä tullu semmosta "Halleluja nyt oon jo vuoden vanhempi" kokemusta. Pienempänä niitä lahjoja odotti innossaan, mutta ei enää läheskään yhtä paljon.Sitten ne lahjat. En saanut mitään kovin kummosta, en mitään omaa autoo, skootterii tai vastaavaa niin kun 16 täyttävät amerikkassa tuppaa saamaan ainakin yhen MTV:n sarjan perustellaan. Sen sijaan sain tuon ihanan pienen tähden miun Nominationiin ja se on ihana <3 Äiti ja iskä oli myös tilannu miulle semmosen vihreen apilan, jonka saan käydä hakemassa sitten Timanttisilta kunhan kerkeen, se ei nimittäin vielä keskiviikoks ollu Savonlinnaan kerenny tulla. Mummoilta sain rahaa ja Ritva-mummon rahat on kuulemma uutta koululaukkuu varten. 
Ja ainiin äitiltä ja iskältä sain myös Sophie Kinsellan Himoshoppaaja vierailla mailla :D Se on nyt siis seuraavaks lukemisen alla.

Se hyvä puoli synttäreissä kyllä on, että saa herkutella kunnolla :D Miekin sain ihan kaks kakkuu, toinen tuo postauksen ensimmäisen kuvan perinteinen synttärikakku ja toinen tuo jäätelömansikkakakku, tuossa pari kuvaa ylempänä. Ja söinhän mie muutenkin jäätelöä ja mansikoita. Nam <3


Tänään tuli muuten täyteen viikko mökillä oloa! En tiiä miten mie siellä korvessa kestin, mutta oli miulla ainakin jättimäinen kasa lukemista mukana. Ja uimassa sentään pääs käymään.
No käytiin myö välillä kaupungissakin, millon hakemassa jotain tavaroita, millon pakastamassa mansikoita. Että ei se mökillä oo kuiteskaan niin kauheeta.
Nyt oon ainakin tän viikonlopun ihan kotona, huomenna tarkotus mennä näkemään Tiiaa kaupunkiin! Ei olla nähty ööö varmaan vuoteen, joten ihana nähä pitkästä aikaa<3

Toivottavasti ei ukkosta niin kun tänään.


- Vilma 


Nicki Minaj- Starships

Gabriella Cilmi- Sweet About Me
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti