maanantai 16. heinäkuuta 2012

I try to erase you, I try to replace you, but can`t get you out of my headTää viikonloppu meni tosi nopeesti ja oli kyllä harvinaisen mukavaa. Lauantaina Milla tuli aamulla meille ja mentiin sitten kaupunkiin Tiiaa tapaamaan. En ollut nähnyt sitä sen jälkeen kun se muutti, joten oli aivan mahtavaa nähdä taas pitkästä aikaa. Oli se kyllä ulkonäöllisesti muuttunut vähän, mutta muuten oli sama vanha ihana Tiia :)
Käytiin sitten myös shoppailemassa ja sitten kun tultiin Millan kanssa meille, odotti pöydässä ihana yllätys. Äiti ja Veeti oli laittanu mansikoita, kroisantteja ja jäätelöä. Kyllä maistu :)H&M 9.95 €


H&M 9.95€


Seppälä 4.95€

Tuossa shoppailun tulokset. Jotenkin oon nyt huomannu, että täältä S-linnasta ei oikeen löydä kovin paljoo ostettavaa. No noilla mennään sitten. Tuo paita nyt on niitä perusvaatteita, mutta sen väristä kun miulla ei ennestään ollut niin oli ihan hyvä ostos.
Ja tuo yöpuku <3 Se oli vaan niin ihana, että oli pakko ostaa.
Seppälästä tarttu sitten mukaan tuommonen kuorintasysteemi, vielä en oo kerenny testaamaan, mutta toivottavasti on hintansa väärti.Eilen juttelin sitten Johannan (alias Lasikuula) kanssa facessa ja koska se oli yksin kotona saatiin extempore idea, että mie meen niille yöks. No siellä sitten yritettiin saada Sony Vegasia toimimaan ja väkertää jotain videoita. Ja kirjotettiinkin jonkin verran.
Niillä oli myös tosi sulosia kissanpentuja , joten niitä oli sitten pakko tänään vähän kuvailla. Tosin ne oli niin vilkkaita+ valo ei oikein riittäny, joten kuvat on mitä on. Söpöjä karvapalloja joka tapauksessa.


Tänään tulin Jossun kyydissä takas kotiin ja sain jonkun ihmeen päähänpiston alkaa siivota työpöydän laatikoita. Muovipussillinen roskaa tuli sieltäkin heitettyy pois. Vaihoin myös julisteet, mutta se homma jäi vähän kesken. Siivotessa kannattaa mutten kuunnella joku levy/levyjä spotifysta, saattaa löytää uusia hyviä biisejä ja ainakin saa kuunneltuu "rästiin jääneet" levyt kokonaan. Mie kuuntelin Diandra Floresia ja Lana Del Reyta.
No joo...
Nyt katon ehkä Hulkin loppuun, ehkä lueskelen jotain ja sitten käyn nukkumaan.

Toivottavasti tuo sade ees jossain vaiheessa lakkais...


- Vilma


Diandra Flores- Out of my head

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti