sunnuntai 5. elokuuta 2012

A Drop Filled With Memories

Mahtava viikonloppu on nyt ohi.
Miun Tiina kummi oli siis miesystävänsä Mitsuon kanssa meillä kylässä. Ne tuli perjantaina illalla noin seittemän aikaan ja lähti sitten tänään päivällä.
Ja niin kuin jo sanoin oli ihan mahtavaa, oli tosi kiva tavata Mitsuo ja nähdä Tiinaakin pitkästä aikaa. 


Ensimmäinen ilta meni kuulumisia vaihtaessa ja matkakuvia katsellessa, mutta eilen lähdettiin sitten käymään taidekeskus Retretissä, josta nää kuvat on.
Ite en oo mikään semmonen kauhee taiteen ystävä tai mitään, mutta Retretti on kyllä semmonen paikka, jossa on aina ihan kiva käydä. Luolastossa on jotenkin niin hieno tunnelma, ja muutenkin. Tavallisista maalauksista ym. en innostunut, mutta luolissa olevat videoinstallaatiot ynnä muut nykytaiteen teokset oli oikeesti näkemisen arvosia.


Myös Rudolf Koivun näyttely oli hieno. Ja siellä sai myös kuvata :)
Joo tiiän. Oon lyhyt :D


Nam <3

Kiitos siis vielä kerran tästä viikonlopusta. Maailma tuli parannettua ja vaikka mitä.


Loma alkaa olla lopuillaan, joten huomenna suunnitteilla kouluvaatteiden ja tarvikkeiden (ja kaiken muunkin) shoppailua with Milla ja Jossu.
Ja sit tiistaina onkii Veetin synttärit. 
Semmosta siis luvassa :)


Ja ainiin vielä. Katottiin eilen Paprika niminen animeleffa, jonka mie katoin jo oisko ollu kolmatta kertaa. Se on semmonen surrealistinen suurimmaks osaks unimaailmaan sijoittuva leffa, josta mie ainakin tykkään. Suosittelen.
Jos kiinnostaa kannattaa kurkata tänne.
- Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti