keskiviikko 8. elokuuta 2012

Afro Circus+ ShoppingVietin maanantaina aivan mahtavan päivän Millan ja Jossun kanssa. Käytiin shoppailemassa, kattomassa Madagascar 3 ja sitten tytöt tuli vielä meille yks. Että hauskaa oli.
Kuvia on nyt PALJON. Osa taitaa olla samoja kun Jossulla (?), että ethän pahastu, ne vaan oli niitä kaikista "parhaimpia".
Nii ja Milla, älä tapa minuu vaikken siulla näitä kuvia etukäteen hyväksyttänytkään :D 


Hesekuvailuja.Rautatiesilta- yks parhaimmista kuvauspaikoista.
Ilmeellä :DD Käytiin siis myös yhessä leikkipuistossa vähän kuvailemassa.Pelattiin myös Just Dancee :D Hauska peli.Madagascar 3 oli yllättävän hyvä elokuva. Se on hauska, viihdyttävä ja musiikki siinä on myös oikein hyvä. Suosittelen kaikille, iästä riippumatta.

Käytiin siis shoppailemassa ja nyt miulla oli tosi hyvä "ostostuuri".  Löysin vaikka mitä ihanaa ja etenkin Kympin kirpparilta (Savonlinnan paras kirpputori)  tarttui mukaan kaikkea kivaa. Kirpputoreja ei muuten kannata aliarvioida, sillä niistä saattaa löytää ihan hyviäkin vaatteita ja vieläpä edullisesti. Esim. nää miun ostokset on alun perin ihan Seppälästä, Vero Modasta jne. ja vieläpä hyvässä kunnossa. Ja löysin mie Veetillekin synttärilahjaks tosi hienon capin  vaan neljällä eurolla. 


Kympin Kirppis, muistaakseni 2,5€ ja 2 €


Paita: Kympin kirppis n. 2€, farkut: Kympin kirppis 3€ ja vyö: Seppälä 9.95 €


Seppälä, molemmat 1€


Nää oli pakko ostaa <3 Niin ihanat. Seppälä 7.95€


Söpöt kengännauhat. Jostain pikkuliikkeestä, jonka nimeä en nyt muista, 3€


Tiimari. Teroitin 1.99€, viivoitin 0.99 €, vihkot 0.90€ ja pyyhekumi 0.65€

Oli siis varsin onnistunut ostosreissu ja tyttöjen kanssa oli muutenkin tosi hauskaa. Kiitos siis siitä <3

Eilen kävin sitten kirjastossa, josta lainasin pari kirjaa mm. Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia. Tätä trilogiaa on niin paljon kehuttu, että päätin sitten itsekin sen lainata. En sitten tiedä miten jaksan sitä lukea tai tykkäänkö, mutta yritetään ainakin. Ja yritän jaksaa sinne sivulle 80 asti, josta tapahtumat ilmeisesti lähtevät "käyntiin".

Ja tänään käytiin äitin ja mummon kanssa sittarissa, josta sain mustan hupparin, jota itseasiassa tarvitsinkin, koska entinen jäi jo pitkän aikaa sitten pieneks.

Muuten en oo sitten tehny mitään ihmeellistä. Lukenu, kattonu telkkaa, ollu koneella ja näin.
Ja ainiin Veetillä oli eilen synttärit (täytti 12 vuotta), joten syötiin kakkuu ja Veeti sai lahjoja. 
Todenäkösesti juhlitaan niitä sit myöhemmin tällä viikolla lisää!

Ja sit pieni välipala vielä :D :- Vilma


2 kommenttia:

 1. ää, hei kui randomeita kuvia xD Ei näin! Mutta joo, kiva päivä oli ja oon niin kateellinen noille kaikille siu ostoksille! Oispa ihelläki ollu rahaa ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuvat nyt vähän on randomeita mut joo... XD
   Tosiaankin oli ihana päivä ja miun ostokset on ihania <3 Tosin mummo vähän valitti noista farkuista ja näin. Ei kuulemma sovi miulle, pitäis olla semmoset pitkät ja laihat kintut että vois pitää semmosia (siis ilmeisesti noin pillejä). Arvaa vaan raivostuttiko.
   Mut joo... Ens kerralla sitten siulla on sitä rahaa nii siekii voit ostella kaikkee kivaa :D

   Poista