perjantai 3. elokuuta 2012

I won't back down 'cause life's already bit meSunnuntaina oli siis Maijun rippijuhlat ja nämä tämän postauksen kuvat liittyy suurin osa siihen. Muuten ei nimittäin viikolla oikein mitään ihmeellistä tapahtunut, kävin tiistaina Millan kanssa kaupungilla (ja sain ensimmäiset lukiokirjani :D ) ja muuten olin sitten mökillä ja näin.
Että sellasta.


 Vähän yksityiskohtia miun asusta. Sain äitiltä tuon korusetin tavallaan lahjaks. Se oli nimittäin ostanu sen itelleen, mutta ei sitten tykännykään siitä.
Miun asuun nuo korut kuitenkin sopi hienosti. Ne on jotenkin niin nätit ja sirot.

Tuon Iberon hiuskorun ostin jonkin aikaa sitten Citymarketista ja sekin sopi hyvin miun asuun, kenkiin ja näin. Oikein nätti koru miun mielestä.


Aluksi oli siis parin tunnin mittainen konfirmaatio kirkossa (oli ihan kiva nähä, että tuttuja oli isosina, ja olihan siellä konfirmoitavienkin joukossa pari tuttua naamaa), ja sitten juhlat jatkuivat seurakuntakeskuksella. Ruoka ja seura oli hyvää, ei siis mitään moittimista.
Ukkonen tosin vähän jyrisi, mutta se ei haitannut.

Tähän väliin vähän jotain erilaista (ja täysin turhaa)...
Mie oon ehdottomasti kaakaoihmisiä. En tykkää kahvista, enkä välitä teestäkään, joten kaakao on oikeastaan ainoa kuuma juoma josta tykkään. Ja tuo miun rakas pikkumyymuki on kyllä paras kaakaomuki. Ja voileipäkeksit on hyviä.Joo... Vietin suurimman osan viikkoa mökillä, ja oli kerrankin edes vähän helteistä.
Ohjelmassa oli siis uimapatjailua ja auringonottoa (huonoin tuloksin kylläkin).
Ja sainhan mie pari kirjaakin luettua.


Seppälä, 10 €

Kävin siis tiistaina Millan kanssa kaupungilla. Shoppailu ei oikein onnistanut (miun ainoa ostos oli tuo mekko), mutta ens viikolla suunnitteilla mennä uudestaan, toivottavasti paremmin tuloksin.


Tänään oonkin sitten siivoillu, siivoillu ja vielä kerran siivoillu, sillä miun kummi Tiina tulee viikonlopuks tänne! :)


- Vilma
Shakira- Gypsy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti