maanantai 13. elokuuta 2012

Today is where your book begins...
Viimeiset lomapäivät on menny tosi nopeesti ja nyt ollaan jo siinä tilanteessa, että huomenna pitäs sinne kouluunkin jaksaa mennä. Nää päivät on menny ihan vaan kotona ollessa, koulukirjoja hommatessa ja sitten eilen vietettiin Veetin synttärijuhlia.
Kuvat nyt on vähän tylsiä, mutta ei voi mitään.
Veeti täytti siis 12 ja virallinen syntymäpäivä oli jo viime viikon tiistaina, mutta juhlittiin sitten eilen. Vieraita ei ollut kovin montaa, mummo+ serkut ja sitten kummi perheineen, mutta ihan mukavat pippalot oli. Ja ruoka oli hyvää :) Etenkin tuo viimesen kuvan broileripiiras on ihan älyttömän hyvää.Veeti ja Ukko 1v
Ukko on kyllä aika vauhdikas pikkumies. Ja suloinen, kuten myös isoveli Manu, josta ei kuvaa nyt ole. 
Tyytyväinen synttärisankari. Ja minä. Ainoa "blogikelvollinen" kuva. Asuna siis se Seppälän mekko, jota esittelin tässä vähän aikaa sitten ja tuo vyö viime viikon ostosreissulta.
Mutta ei siitä sen enempää...Melkein kaikki ekan vuoden kirjat hommattu! Käytiin siis äitin kanssa suomalaisessa, josta suurin osa noista on. Vielä huomenna pitäis tulla eri paikoista muutama puuttuva kirja, mutta sitten on kaikki kirjat siis koossa.Miun uus ihana kalenteri. Suomalainen 14.95 €
Ja sit tuon muistikirja on sieltä kans mut hintaa en muista.

Sitten vähän lukemista vaihteeks. Demin lukupiiriin kun osallistuin niin tuo sitten kolahti postiluukusta. Aluks olin kauheen epäluulonen tuota kohtaan, ei vaan kuulostanu yhtään kiinnostavalta, mutta kun ilmaseks sai niin osallistuin.
Alotin sitä kuitenkin lukemaan ja yllätyin positiivisesti.
Loppujen lopuksi siis ihan hyvä kirja, ja aion jatko-osatkin lukea sitten kun ne jostain käsiini saan.
Tää oli yllättävän hyvää :)

Mutta niin... Huomenna alkaa lukio ja oon koko päivän ollu ihan muissa maailmoissa kun oon kai jännittäny sitä niin paljon. Iskäkin sano, että mie vaan istuin kiikussa kirja sylissä, ja katoin vaan jonneki kaukaisuuten. Great!
No joo... En mie haluu vielä lukioon! Mie haluun takasin Mertalaan ja meidän vanhalle luokalle, jossa kaikki oli tuttuu turvallista rutiinii. Nyt en tiiä mistään mitään ja tunnen tuskin ketään  ja näin...
Kaikki on kuulemma samassa tilanteessa, kun lukio alkaa ja saa helposti uusia kavereita ja kyllä siihen sit nopeesti tottuu jne. mut silti mie vaan jännitän enkä pysty keskittyy mihinkään.
No ehkä se siitä sitten...
Kirjottelen sitten miten se lukio lähtee sujumaan :)

- Vilma

PS. Tuo laulu on miulle tosi rakas, se on semmonen voimabiisi ja näin ja luulisin että sopii aika hyvin huomiseen...


Natasha Bedingfield- Unwritten


2 kommenttia: